dimecres, 12 de juny del 2013

HELLO EVERYBODY

Hello everybody!  Sembla que al final li hem guanyat la partida als problemes de connexió a internet, i avui podem estrenar el bloc del crèdit de síntesi de 1r d’ESO. 
Tot i que vam sortir amb una miqueta de retard de Barberà, vam arribar sense  problemes i a l’hora prevista al Vilar rural de Cardona, al mig de la muntanya, amb unes vistes increïbles del castell de Cardona i, el que és millor, estem sols en aquesta casa rural i no podem molestar ningú fent sorolls ni crits.
Després de conèixer els 7 monitors anglesos, vam descobrir el bufet lliure del restaurant. Hem de confessar que les patates fregides i la pasta van guanyar per golejada, però de mica en mica sembla que aconseguim que mengin de tot. Pares i mares, no patiu, que tot és molt bo, i de gana no en passem  gens ni mica. –I després de la feina seriosa durant la tarda, la recompensa va ser un bon bany a la piscina i el joc de nit abans d’anar a dormir. –I com ja podeu imaginar, els alumnes  no estaven prou cansats com per adormir-se immediatament...
Dimarts va tocar la visita al Castell de Cardona al matí, i al poble a la tarda. –Segons els alumnes, la caminada va ser llarga, però no n’hi ha per tant! –L’únic inconvenient va ser el sol,  que  picava de valent! I la nit va ser més tranquil·la, el  cansament ja es comença a notar!
I avui , la visita estrella del crèdit de síntesi, les mines de sal de Cardona. –Ningú s’ha pogut resistir a tastar les gotes de sal que cauen i formen estalagmites, ni a jugar una mica amb el casc que ens han donat com a autèntics miners.  
De moment podem dir que tot va prou bé, i que anem solucionant els problemes que pugin anar sorgint (cremades del sol, alguns que s’enyoren la primera nit i a la segona ja no se’n recorden... )  -A més, sembla que les cares de no entendre res que posaven el primer dia quan els van començar a parlar en anglès, dos dies més tard ja no són les mateixes i estan aprenent molt anglès. Els monitors tenen moooolta paciència i els tracten molt bé.  Només hi ha una queixa important, tenim una bona col·lecció de mòbils que vam requisar el primer dia i estem pensant muntar un mercat de mòbils a la tornada! –Excepte això...We’re really enjoying the camp!